Načini plaćanja

Sve cijene u Futti web trgovini su maloprodajne, izražene u kunama i u sebi imaju uračunat PDV od 25%. Zadržavamo pravo promjene cijena. Cijene vrijede u trenutku predaje narudžbe, s uvjetima i načinima plaćanja navedenim u nastavku. Cijene se odnose samo za kupnje u Futti web trgovini.

Naručene proizvode možete platiti:

  • Pouzećem – plaćanje naručene robe gotovinom dostavnoj službi prilikom preuzimanja paketa
  • Kreditnim karticama jednokratno: MasterCard, VISA, American Express, Diners, Discover,
  • Debitnim karticama jednokratno: MasterCard, VISA Electron, Maestro
  • Kreditnim karticama obročno bez naknada i kamata: PBZ Card VISA Premium (do 3 rate)
  • Putem sustava PayPal
  • Putem aplikacije KEKS Pay
  • Putem aplikacije Aircash
  • Virmanom na transakcijski račun

Plaćanje pouzećem
Izborom plaćanja pouzećem naručene proizvode plaćate gotovinom dostavljaču prilikom preuzimanja.

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama
U Futti internet trgovini možete platiti sljedećim kreditnim i debitnim karticama: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express, Diners i Discover.

MasterCard Maestro Visa MasterCard Diners Club International Discover WSpay - Web Secure Payment Gateway

Prilikom plaćanja kreditnom ili debitnom karticom, vaša sredstva će na kartici biti rezervirana, ali transakcija neće biti provedena tj. ništa neće biti naplaćeno s kartice koju ste unijeli prilikom kupovine, sve dok ne utvrdimo da je naručeni proizvod stvarno raspoloživ. Tek kada utvrdimo da je proizvod dostupan autorizirati ćemo transakciju i sredstva će biti skinuta s vaše kreditne ili debitne kartice. Na taj način se želimo osigurati da ne naplatimo nešto čega trenutno slučajno nema u našoj internet trgovini.
Futti web trgovina za plaćanja kreditnim karticama koristi WSPay sustav za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što potvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

IBEA d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne izravne ili neizravne štete koje kupci mogu pretrpjeti zbog privremene, djelomične ili potpune nedostupnosti WSPay usluge.

Podaci o kreditnim karticama kupca ne nalaze se u bazi podataka Futti web trgovine niti IBEA d.o.o , već samo i isključivo na serveru banke. Radi zaštite Vaših podataka, WSPay sustav ne dopušta naplatu većeg iznosa od iznosa transakcije niti uvid u broj Vaše kreditne kartice. IBEA d.o.o nema uvid u bankovne podatke kupca te niti u jednom trenutku nema pristup broju kreditne kartice kupca. Dostupan joj je samo broj autorizirane transakcije što omogućuje naplatu cijelog ili djelomičnog iznosa dogovorene transakcije ili otkazivanje iz razloga dogovorenih s kupcem.

Plaćanje putem PayPal servisa
Kad odaberete plaćanje putem sustava PayPal biti ćete preusmjereni u PayPal sustav plaćanja. Nakon prijave trebate potvrditi transakciju. Vaše PayPal plaćanje će biti odmah realizirano i utjecati će na stanje vašeg PayPal računa. Kao potvrdu transakcije primiti ćete e-mail s informacijom o izvršenom plaćanju. Prilikom naplate sredstava s vašeg računa sredstva će biti preračunata i naplaćena u eurima (€) zbog čega može doći do razlika u tečaju.

PayPal

Plaćanje putem aplikacije KEKS Pay
Kada odaberete plaćanje putem aplikacije KEKS Pay i koristite mobilni uređaj automatski će vam se otvoriti KEKS Pay aplikacija. Povlačenjem slidera za plaćanje transakcija će biti izvršena. Ukoliko za kupnju koristite računalo, odabirom KEKS Pay plaćanja nakon predaje narudžbe pojaviti će se QR kod. QR kod se skenira KEKS Pay aplikacijom na mobitelu te se na taj način izvrši transakcija.

KEKS Pay

Plaćanje putem Aircash aplikacije
Kada odaberete Aircash kao način plaćanja na mobilnom uređaju, klikom na “Pay with Aircash”, automatski će se otvoriti Aircash aplikacija i prozor za potvrdu transakcije. Ukoliko na računalu želite platiti Aircash aplikacijom, nakon potvrde narudžbe prikazati će se QR kod, koji je potrebno skenirati odabirom opcije “Skeniraj i plati” unutar Aircash aplikacije na mobilnom uređaju te potvrditi transakciju.

Aircash

Plaćanje virmanom ili općom uplatnicom
Plaćanje virmanom na transakcijski račun je plaćanje putem internet bankarstva ili uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti. Kad u procesu kupovine odaberete plaćanje virmanom na e-mail će vam biti poslani svi podaci o narudžbi i upute za izvršenje uplate kao i 2D barkod koji sadrži sve podatke potrebne za plaćanje. Virman ili opću uplatnicu trebate popuniti slijedećim podacima:

IBAN ili broj računa primatelja: HR6624840081100140860
Primatelj: IBEA d.o.o., Ive Vojnovića 30, 51000 Rijeka
Poziv na broj primatelja: HR00 i broj narudžbe (dobili ste ga u e-mailu potvrde narudžbe)
Opis plaćanja: ‘Futti narudžba’ i broj narudžbe
Iznos: upišite ukupan iznos narudžbe u kunama

Roba koja je naručena virmanskim plaćanjem biti će rezervirana 3 dana te molimo da u tom roku izvršite plaćanje.

Roba se isporučuje nakon što je uplata vidljiva na našem računu.

Za pomoć nam se uvijek možete obratiti na info@futti.hr.