Načini plaćanja

Naručene proizvode, s troškovima dostave, možete platiti putem PayPal servisa, kreditnim i debitnim karticama, pouzećem prilikom dostave robe ekspresnom dostavom ili virmanskom uplatom (općom uplatnicom ili putem internet bankarstva).

Plaćanje putem PayPal servisa
Plaćanje PayPal-om se plaća tako da se prijavite na PayPal servis i izvršite plaćanje.

PayPal Logo

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama
U Futti internet trgovini možete platiti slijedećim kreditnim i debitnim karticama: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, Diners, Discover i American Express.

MasterCard Maestro Visa Diners Club International Discover American Express WSpay™ - Web Studio payment gateway

Prilikom plaćanja kreditnom ili debitnom karticom, Vaša sredstva će na kartici biti rezervirana, ali transakcija neće biti provedena sve dok ne utvrdimo da je naručeni proizvod stvarno raspoloživ, tj. ništa neće biti naplaćeno s kartice koju ste unijeli prilikom kupovine. Tek kad administrator utvrdi da je proizvod dostupan autorizirati će transakciju i sredstva će biti skinuta s Vaše kreditne ili debitne kartice. Na taj način se želimo osigurati da ne naplatimo nešto čega trenutno slučajno nema u našoj internet trgovini.

Plaćanje pouzećem
Izborom plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate gotovinom prilikom isporuke na ruke dostavljaču, koji Vam daje potvrdu o primitku i plaćanju pošiljke.

Plaćanje virmanom ili općom uplatnicom
Plaćanje virmanom znači plaćanje putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti. Kad u procesu kupovine odaberete plaćanje virmanom na e-mail će Vam biti poslani svi podaci o narudžbi i upute za izvršenje uplate. Virman ili opću uplatnicu trebate popuniti slijedećim podacima:

Primatelj: IBEA d.o.o., Ive Vojnovića 30, 51000 Rijeka

Iznos: upišite ukupan iznos narudžbe u kunama

IBAN ili broj računa primatelja: HR6624840081100140860

Poziv na broj primatelja: upišite HR00 i broj narudžbe (dobili ste ga u e-mailu potvrde narudžbe)

Opis plaćanja: upišite ‘Futti narudžba’ i broj narudžbe

Roba koja je naručena virmanskim plaćanjem biti će rezervirana 3 dana te molimo da u tom roku izvršite plaćanje.

Za pomoć nam se uvijek možete obratiti na info@futti.hr.