Načini plaćanja

Naručene proizvode možete platiti:

  • Pouzećem – plaćanje naručene robe gotovinom dostavnoj službi prilikom preuzimanja paketa
  • Kreditnim karticama jednokratno: MasterCard, VISA, American Express, Diners, Discover,
  • Debitnim karticama jednokratno: MasterCard, VISA Electron, Maestro
  • Kreditnim karticama obročno bez naknada i kamata: VISA (do 3 rate)
  • Putem sustava PayPal
  • Virmanom na transakcijski račun

Plaćanje pouzećem
Izborom plaćanja pouzećem naručene proizvode plaćate gotovinom dostavljaču prilikom preuzimanja.

Plaćanje kreditnim i debitnim karticama
U Futti internet trgovini možete platiti sljedećim kreditnim i debitnim karticama: MasterCard, Maestro, VISA, VISA Electron, American Express, Diners i Discover.

MasterCard Maestro Visa MasterCard Diners Club International Discover WSpay - Web Secure Payment Gateway

Prilikom plaćanja kreditnom ili debitnom karticom, vaša sredstva će na kartici biti rezervirana, ali transakcija neće biti provedena tj. ništa neće biti naplaćeno s kartice koju ste unijeli prilikom kupovine, sve dok ne utvrdimo da je naručeni proizvod stvarno raspoloživ. Tek kada utvrdimo da je proizvod dostupan autorizirati ćemo transakciju i sredstva će biti skinuta s vaše kreditne ili debitne kartice. Na taj način se želimo osigurati da ne naplatimo nešto čega trenutno slučajno nema u našoj internet trgovini.
Futti web trgovina za plaćanja kreditnim karticama koristi WSPay sustav za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što potvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

IBEA d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne izravne ili neizravne štete koje kupci mogu pretrpjeti zbog privremene, djelomične ili potpune nedostupnosti WSPay usluge.

Podaci o kreditnim karticama kupca ne nalaze se u bazi podataka Futti web trgovine niti IBEA d.o.o , već samo i isključivo na serveru banke. Radi zaštite Vaših podataka, WSPay sustav ne dopušta naplatu većeg iznosa od iznosa transakcije niti uvid u broj Vaše kreditne kartice. IBEA d.o.o nema uvid u bankovne podatke kupca te niti u jednom trenutku nema pristup broju kreditne kartice kupca. Dostupan joj je samo broj autorizirane transakcije što omogućuje naplatu cijelog ili djelomičnog iznosa dogovorene transakcije ili otkazivanje iz razloga dogovorenih s kupcem.

Plaćanje putem PayPal servisa
Kad odaberete plaćanje putem sustava PayPal biti ćete preusmjereni u PayPal sustav plaćanja. Nakon prijave trebate potvrditi transakciju. Vaše PayPal plaćanje će biti odmah realizirano i utjecati će na stanje vašeg PayPal računa. Kao potvrdu transakcije primiti ćete e-mail s informacijom o izvršenom plaćanju. Prilikom naplate sredstava s vašeg računa sredstva će biti preračunata i naplaćena u eurima (€) zbog čega može doći do malih razlika u tečaju.

PayPal Logo

Plaćanje virmanom ili općom uplatnicom
Plaćanje virmanom na transakcijski račun je plaćanje putem internet bankarstva ili uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti. Kad u procesu kupovine odaberete plaćanje virmanom na e-mail će vam biti poslani svi podaci o narudžbi i upute za izvršenje uplate. Virman ili opću uplatnicu trebate popuniti slijedećim podacima:

IBAN ili broj računa primatelja: HR6624840081100140860
Primatelj: IBEA d.o.o., Ive Vojnovića 30, 51000 Rijeka
Poziv na broj primatelja: HR00 i broj narudžbe (dobili ste ga u e-mailu potvrde narudžbe)
Opis plaćanja: ‘Futti narudžba’ i broj narudžbe
Iznos: upišite ukupan iznos narudžbe u kunama

Roba koja je naručena virmanskim plaćanjem biti će rezervirana 3 dana te molimo da u tom roku izvršite plaćanje.

Roba se isporučuje nakon što je uplata vidljiva na našem računu.

Za pomoć nam se uvijek možete obratiti na info@futti.hr.