Povrat

Nadamo se da ste zadovoljni Futti kupac.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga kupljeni proizvod putem Futti internet trgovine nije ono čemu ste se nadali, unutar 14 dana od dana primitka pošiljke možete zatražiti povrat proizvoda.

Da bi kupac ostvario pravo na povrat proizvoda mora nas obavijestiti o svojoj odluci prije isteka roka od 14 dana od dana primitka pošiljke i to nedvosmislenom izjavom na jedan od sljedećih načina:

  • E-mailom na info@futti.hr
  • Poštom na IBEA d.o.o., Brnasi 11, 51216 Viškovo
  • Telefonom na 051/223 659

U obavijesti je potrebno navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte, a može se koristiti i priloženi primjer obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se može preuzeti ovdje. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo vam elektroničkom poštom.

Povrat proizvoda koji se želi vratiti mora se izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana primitka pošiljke. Neposredan trošak povrata proizvoda snosi kupac. Vraćeni proizvod mora biti nerabljen, neoštećen i u originalnoj, neoštećenoj kutiji te dodatno zapakiran u kutiju ili vrećicu. Ukoliko je proizvod uporabljen, nošen ili oštećen te ukoliko je originalna kutija proizvoda oštećena, prekrivena ljepljivom trakom ili naljepnicama, neće biti moguće ostvariti povrat novca.

Adresa na koju trebate poslati proizvod koji se vraća je:

IBEA d.o.o.
Brnasi 11
51216 Viškovo
Hrvatska

U slučaju raskida ugovora tj. povrata proizvoda IBEA d.o.o. će najkasnije u roku od 10 radnih dana od dana kada je zaprimila proizvod vratiti plaćeni iznos proizvoda, uključujući troškove dostave proizvoda kupcu. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je kupac izvršio plaćanje narudžbe, osim u slučaju plaćanja pouzećem gdje će se sredstva uplatiti na broj IBAN računa koji je naveden u obrascu za jednostrani raskid ugovora.