Informacije o trgovačkom društvu

IBEA d.o.o.
Ive Vojnovića 30
51000 Rijeka
Hrvatska
Tel: +385 (51) 223 659
Fax: +385 (51) 224 204
[email protected]
[email protected]

OIB: 09831380275
MB: 0796107

IBAN: HR6624840081100140860
Račun u Raiffeisenbank Austria d.d.

Tvrtka je upisana u Trgovački sud u Rijeci
Broj upisa: Fi-1127/94
MBS: 040093262
Temeljni kapital društva: 20.000,00 kn
Iznos je uplaćen u cijelosti.
Članovi uprave: Ivan Kisić, Biserka Kisić, Jelena Pilav, Zvonimir Kisić

Pravne napomene

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka IBEA d.o.o., Ive Vojnovića 30, 51000 Rijeka. Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka IBEA d.o.o.
IBEA d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. IBEA d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa korisnika usluga i sprečavanja eventualnih zloupotreba. IBEA d.o.o. ulaže razumne napore u održavanje informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguće su u manjem slučaju odstupanja od stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. IBEA d.o.o. zadržava pravo otkazivanja narudžbe bez dodatnog objašnjenja.
Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi. Ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte nas na [email protected] ili na telefon 051/223-659.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Futti internet trgovina obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Futti internet trgovine i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.