Zamjena i povrat

Nadamo se da ste zadovoljni Futti kupac.

Ukoliko iz bilo kojeg razloga kupljeni proizvod putem Futti internet trgovine nije ono čemu ste se nadali, unutar 14 dana od dana primitka pošiljke možete zatražiti zamjenu ili povrat proizvoda.

Da bi kupac ostvario pravo na zamjenu ili povrat mora nas obavijestiti o svojoj odluci prije isteka roka od 14 dana od dana primitka pošiljke i to nedvosmislenom izjavom na jedan od sljedećih načina:

  • E-mailom na info@futti.hr
  • Poštom na IBEA d.o.o., Ive Vojnovića 30, 51000 Rijeka
  • Telefonom na 051/223 659

U obavijesti je potrebno navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, telefaksa ili adresu elektroničke pošte, a može se koristiti i priloženi primjer obrasca za zamjenu ili jednostrani raskid ugovora koji se može preuzeti ovdje. U slučaju zamjene trebate objasniti želite li proizvod mijenjati za isti proizvod druge veličine ili za drugi proizvod iz naše ponude kako bismo mogli provjeriti njegovu raspoloživost i rezervirati ga. Potvrdu primitka obavijesti o zamjeni ili jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo vam elektroničkom poštom.

Povrat proizvoda koji se želi zamijeniti ili vratiti mora se izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana primitka pošiljke. Neposredan trošak povrata robe i slanja zamjenskog proizvoda snosi sam kupac. Vraćeni proizvod mora biti nerabljen, neoštećen i u originalnoj, neoštećenoj kutiji te dodatno zapakiran u paket. Ukoliko je proizvod nošen ili oštećen te ukoliko je originalna kutija proizvoda oštećena, neće biti moguće ostvariti povrat ili zamjenu.

Adresa na koju trebate poslati proizvod koji se vraća je:
IBEA d.o.o.
Brnasi 11
51216 Viškovo
Hrvatska

U slučaju povrata IBEA d.o.o. će najkasnije u roku od 10 radnih dana od dana kada je zaprimila proizvod vratiti plaćeni iznos proizvoda, uključujući troškove dostave proizvoda kupcu. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji se izvršila uplata. Ukoliko je plaćeno karticom novac će biti vraćen na karticu, a za plaćanje pouzećem sredstva će se uplatiti na transakcijski račun koji je naveden u obrascu za zamjenu ili jednostrani raskid ugovora.